• lábfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Dr.nő Édesanyámnak combtőtől térdig fáj a lába. A járásban a fájdalom hátráltatja, nehezen tud ráállni és menni. Hát és gerinc fájdalma nincs.Reumatologus fájdalomcsillapitót javasolt. Gerinc és csipőröngen készüllt izotopvizsgálatra várunk. Kérdésem hogy milyen szakrendelés felkeresését javasolja, valamint gyógyszeres kezelést javasol-e és mit mivel naponta romlik az állapota, a mozgás egyre nehezebb.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt KÉrdező! Valószínű, hogy inkább csípőízületből ered a fájdalom. A fájdalomcsillapító ha nem elég erős, akkor más jellegű fájdalomcsillapítót kellene megpróbálni, illetve ki lehet egészíteni fizioterápiéával. Ha neurológus nem látta, akkor még szóba jön ideggyógyászati vizsgálata is, bár ez a terület elsődlegesen reumatológus feladatkörébe tartozik!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2012. január 17., 22:24; Megválaszolva: 2012. január 23., 17:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: