• Dohányzás (leszokás után)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        50-évig dohányoztam most hat hónapja ,hogy lemondtam róla. Kérdezni szeretném a tüdöbe lerakodott kátrány részben vagy bizonyos idő után teljesen kiürül .Közérzetem sokkal jobb.Más lett minden. Köszönöm előre is válaszát.Tisztelöjük

        Dr. Boros Miklós válasza a dohányzás témában

        Tisztelt Kérdező! A leszokás nagyon helyes döntés volt. A lerakódott anyagok már nem ürülnek ki, de a további szennyezéstől mentesítette a tüdejét. A légutakra gyakorolt negatív hatását azonban nem fogja érezni. Járjon rendszeresen tüdőgyógyászati ellenőrzésre.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 13., 17:45; Megválaszolva: 2010. október 18., 14:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: