• Dohányzás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Pétervári László ! Köszönöm szépen a kimerítő válaszát ! Kicsit hiányolom a konkrétumokat, amik arra vonatkoznak, amit kérdeztem . Ez egy általános, igen részletes leírás a dohányzás veszélyéről. Amit nagyon szépen köszönök is !Nem tudtam , hogy állapotos vagyok sajnos , és azóta nem dohányzom természetesen ! Az eddig eltelt idővel kapcsolatban érdekelt volna a véleménye . Hogy ezalatt első 7-8 hét alatt mekkora károsodást okozhattam , hogy a jelenlegi helyzet tükrében mire számíthatok ? Vagy esetleg ez mind így vonatkozik erre az esetre is , meg arra is , ha valaki végig dohányozza a várandóságát ? Köszönöm, ha újra ír egy pár sort . Üdv.

        Dr. Pétervári László válasza a dohányzás témában

        A dohányzás a kora terhességben nem okoz észlelhető károsodást a magzatnál,mivel a magzat keringést befolyásolja főképpen.Az ér összehúzódás miatt a magzati keringés szűkül,ez vezet a kisebb magzati súlyhoz is.Ehhez hosszabb időhatás szükséges.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2014. augusztus 14., 22:14; Megválaszolva: 2014. augusztus 18., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: