• Nehéz légzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        4 hete herpesz vírusom volt torok, és fül fájással kezdődött. Majd éles hátfájással a sürgősségire kerültem, ahol bronchitis-t állapítottak meg. Augmentin injekciót kaptam, itthon 1000mg-os Curamot szedtem.Pulmológián kaptam Xyzal-t, de napok mulva mér nehéz légzés jelentkezett.a hátfájásom is megmaradt azóta is.Terhelésre

        is fulladok.de nem mindig csak akkor. Mi lehet továbbra is a hátfájás és a nehéz légzés oka? Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel Andrea!

        WEBBeteg szakértő válasza a nehézlégzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A mellkasi és háti fájdalom oka leggyakrabban a mellhártya izgalom, amit az Ön esetében valószínűleg a gyulladás okozott. Első lépésként egy ellenőrzésre vissza kell menni. Fizikális vizsgálat és mellkas röntgen indokolt. Amennyiben továbbra sem tisztázott a nehéz légzés oka légzésfukciós vizsgálat is szóba jön. A mellhártya izgalom miatt szedjen non-steroid gyulladáscsökkentőt (pl. ibuprofen).


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-18 09:59:52; Megválaszolva: 2010. február 18., 09:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: