• Hajhullás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A gerincemet műtőték meg és h gerincsérvet állapítottak mri meg ct-én voltam azt mutatta h sérvem van voltam csontkovácsnál , súlyfürdőn , gy.torna, mikor már nagyon fájt el mentünk idegsebészetre és már ott leszakadt sérvet mutatott ki .És utána jött a műtét mikor fel vágtak akkor derült ki h cysták voltak és a jobb meg a ball és felül is megnézték , utána csináltak egy vérvételt és ott derült ki h súlyos vérhiányos vagyok .Azután kellet szednem tardiferont kb 3hónapig. A mütét után 10 héttel kellet mennem rehabra és ott is vettek vért és mondták h a vasam 15 és az már elégé jó és de azért még szedtem a terdiferont és sápadt is vagyok de már régóta van ez h nagyon sápadt vagyok .

        Dr. Molnár Anna válasza a vérszegénység témában

        Kedves Kérdező! Vaskészítményt minimum 3 hónapon keresztül folyamatosan szedni kell. Ha az Ön hemoglobin (hgb) értéke referencia tartományon belüli, a vaskezelést még tovább kell folytatni, hogy a vasraktárak is feltöltődjenek!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 24., 12:28; Megválaszolva: 2011. április 27., 23:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés