Újra kiújulhat?

Két éve két oldali tüdő emboliám volt.ki jöttem a korházbol és sokkal könyebb volt a mozgás. nem fujtattam egy kis erősebb mozgástol. a Syncumárt életem végéig szedni kell mert állítolag a véremben van egy faktor ami két részből áll és az egyík mutálodot.fokozottan hajlamos vagyok a vér rög képzödésre. Most már megint egy kis meg eröltetéstől fujtatok és nehezen szedem a levegőt.62% rokkant vagyok és ezeken kívűl még számtalan betegségem van. (szem, Reumatologiai betegségek magas vér nyomás.STB.) Mirre számithatok,? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Váróczy László PhD válasza tüdőembolia témában

Tisztel Érdeklődő!

A fulladás, csökkent terhelhetőség hátterében sokféle tüdő- és szívbetegség állhat. Mindenképpen javasolnék egy kardiológiai szakvizsgálatot (EKG, terheléses EKG, szív ultrahang) , melynak során valószínűleg sikerülne tisztázni a probléma hátterét.

Kérdés: 2011. március 07., 14:01; Megválaszolva: 2011. március 09., 20:44
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
masszázs érsebészeti szempontból
Üdvözlöm! Középkorú férfiként, nagyjából 15 hónapja tüdőembóliám zajlott le. A legutóbbi mellkas CT vizsgálat kimutatta, az erek...
INR érték és tüdőembólia
Tisztelt doktornő! Köszönöm válaszát és ezúton írom meg az INR értékeimet: 2011.06.03. 1, 97 és az utólsó pénteki értékem: 1, 80 volt....
Tüdöembolia
A tüdö embolia amely genetikailag örökölt mennyire veszelyes a masodik utan? Az elsö eletveszelyes volt 2 honap intenziv es 10 szazalék esely. A...