Nyirokcsomó Covid oltás

Üdv.: dr nő Olyan kérdésem volna hogy 1 oltásom covid ellen 2021.05.16 Sputnik V semmi reakció nem volt. 2. oltásom covid ellen 2021.06.06 Sputnik V minimális vállfájás az nap, másnap egy regebröl meg maradt nyirok csomóm meg nagyobbodott. kb: 10mm fájni nem fáj. Kb 2008 ba át estem egy Hodgkin koron nyak jobb oldalán akkor sugár terápiát kaptam Debrecenbe (Dr. Illés Á.) volt a kezelő orvos. És azóta semmi bajom most bár máshol nem tapasztalok nyirok csomót az akkorik ugye megmaradtak ill ez amit most tapasztalok bal oldalt van. Csináltattam Vérképet igazából komolyabb eltérés nincs! Ön szerint meddig maradhat meg esetleg cél szerű e tovább menni. Vagy csak túl aggódom..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza lgl témában

Kedves Kérdező!

Nem kellene bajt okozzon, ha nyugtalan, ultrahanggal meg lehet nézetni és az tisztázza vélhetően a helyzetet.

Kérdés: 2021. július 07., 15:04; Megválaszolva: 2021. július 08., 08:09
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Nyirokcsomó
Kedves Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy van egy 8mm-es tapintható nyirokcsomó már 2. Éve a fülem alatt, nem nő, puha. Úgy...
Nyirokcsomó
Jó napot kedves doktornő! Olyan problémával szeretnék önhöz fordulni, hogy kürülbelül másfél hónapja vannak megnagyobbodott nyirokcsomóim...
Érdemes lenne limfoma miatt aggodnom?
Tisztelt Doktor Nő! 3 hete felfedeztem valami kis csomó/púp szerűséget hátul a nyakamon. Otthon azt mondták, hogy biztos csak valami pattanás lehet...
Megnagyobbodott nyaki nyirokcsomók?
Tisztelt DoktorNő! 2,5 éve, egy lázas megbetegedés után (nem tudom köze lehet-e hozzá, de vérplazma adás után 4 nappal betegedtem meg) a nyakamon...
Mi lehet a háttérben?
Üdvözlöm! Megállapították, hogy apukámnak nyirokér gyulladása van, de elküldték minta vételre is. A labor és a mellkasi ultrahang eredményeivel...