• Lágyéki duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A segítségüket kérem az alábbiakban, párom kb. fél hónapja észre vett a combhajlat- lágyéki részen két duzzanatot (ami a vizsgálat alapján három). Volt urológián ott nem találtak semmit, vérvételen is aminek jók az eredményei. Sebészetről tovább küldték ultrahangra ahol azt azt írták a leletre, hogy : Jobb oldalon ingvinalisan 9 egy 20 és egy 16mm reactív LGL van. Semmilyen más panasszal nem rendelkezik. Mi okozhatja ezt és milyen irányba induljunk tovább?

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a lgl témában

        Kedves Kérdező! A reaktív azt jelenti gyulladásos, fertőző tehát nem rosszindulatú. Lehetne háziorvosi vagy belgyógyászati segítséggel vírusszerológiai vérvizsgálat.


        Kérdés: 2019. október 10., 14:26; Megválaszolva: 2019. október 12., 00:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.