• folyamatos szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő! A véreredményem elemzésében szeretném kérni a segítségét, ami az alábbi értékeket mutatja: HGB hemoglobin 11,1 g/dl HCT hematokrit 34,7% MCV ált vvt térf. 77,3 fl MCH átl.hgb térf/RBC 24,7 pg vérkép xn wbc 7,24 RBC vvt szám 4,49 LYMPH 34,1% MONO 12,3% EO 2,9% BASO 0,7% NEUT 50,0% PLT 320 Ön szerint ez az eredmény okozhat folyamatos (szünet nélküli) szédülést? Amennyiben igen, a Maltofer Fol tabletta napi 1X1 szedésével mennyi idő múlva várható a folyamatos szédülés enyhülése, megszűnése? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a vas témában

        Kedves Kérdező! Ha nem szedne vasat lenne vajon jelentősebb vérszegénység, mert az okozhatja. Annak a hátterét kell megtudni ha lehet.


        Kérdés: 2020. július 03., 09:54; Megválaszolva: 2020. július 05., 07:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: