• Sok vas a vérben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő! 31 éves férfi vagyok és már 2 éve érzem hogy lecsökkent a libidóm.Tesztoszteron alacsony, de határértéken belűl van.Endroklinológián voltam, vérvételt csináltak, de elvileg minden rendben van.Viszont a vas elég magas értéket mutat. Azt olvastam hogy talán az is okozhat libidó csökkenést. Az endroklinologus ezt nem tudta meg mondani. A pontos érték 48, 4., a normális érték pedig 12, 5 és 32, 2 között van.Ez az érték okozhat ilyen panaszokat? Válaszait előre is köszönöm!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a vas témában

        KEdves Kérdező! Elvileg nem. Ha tartósan magas a vas, a biztonság kedvéért érdemes elmenni nem sürgős jelleggel hematológiára. Esetleg próbáljon vasszegény diétát is.


        Kérdés: 2019. január 11., 17:53; Megválaszolva: 2019. január 14., 14:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: