• Vitaminok, b12, silicead12

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válaszadó! Édesanyámnak syncumar mite tablettát kell szednie, a kérdésem pedig hogy hányingerre szedhet-e b12 vitamint? Fogyni is szeretne és az almaecetet ajánlották neki, ihatja? Hajnövekedésre pedig a silicea d12 ásványi só tablettát próbálná meg! Ezek a vitaminok összeférnek a syncumar mite tabletta szedéssel? Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a véralvadás témában

        Kedves Kérdező! Egyedül a K-vitamin befolyásolja a Syncumar hatását, egyéb vitaminok nem. A fogyáshoz az almaecetet nem javaslom, helyette a mértékletes diéta javasolt. A vitaminok összetételét alaposan olvassák el!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 06., 21:09; Megválaszolva: 2012. március 08., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: