• trombózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! 2003-ban mélyvénás trombozisom és tüdőembóliám volt. Újraélesztéssel. Azóta szedek warfarin orion-t 7, 5-7, 5-5 -os egységekben. Az értékem sose állt be a megfelelő szintre. Vagy túl alacsony 1, 4 vagy magas 4koruli értéke volt. Párommal babát szeretnénk ezért a kórházban kontrol során azt javasolták hogy kezdjek el clexhan-t alkalmazni már a próbálkozás során is. Már lassan 2honapja alkalmazom a napi egy clexhan-t, még sajnos nem sikerült teherbe esnem. A multheten voltam laborban a szokasos kontrolon. Az inr ertekem 0, 88 volt. Ilyen alacsony értékre nem is emlékszem. Gondolom ez nem normális. A kórházban Sosem mondanak nekem semmit hogy kell e dietaznom. Vagy mire figyeljek oda. Készült genetikai vizsgálat is, abban az van hogy örökletes. Doktor úrnak mi a véleménye? Illetve a menstruációm állagát befolyásolja ez az alacsony érték? Mert egy héttel hamarabb jött meg, és már egy hete tart, de barnás -feketés szinte kocsonyás állagú. Segítségét előre is köszönöm! Hajnalka

        Dr. Plósz János válasza a véralvadás témában

        Az INR egy arányszám, a 0, 88 az jelzi, hogy az adott vizsgálatban az Ön vére jobban alvad, mint a teszt-anyag, de ez nem probléma. A két hónap próbálkozás véleményem szerint még nem aggasztó, de ha tartósabban sem sikerül a fogantatás, akkor nőgyógy. szakrendelésen érdemes kivizsgálást kezdeni.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2016. január 04., 23:26; Megválaszolva: 2016. január 05., 08:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: