Újra a Ticlidről.

Tisztelt Doktor Úr! Még egy nyitott kérdés? hólyagsérv plasztika előtt 10 napig nem kellett szedni a Ticlidet, /az altató orvos amb.szerint/Nagyon sűrű volt a vérem /labor szerint /Erre nem figyelt senki, műtét előtt nem kaptam trombózisgátlót, hiszen még a műtő orvossal sem találkoztam a befekvésem után, csak a műtőben. Az altatóorvos csak a műtét előtt - amikor már megkaptam a nyugtató injekciót-tudta meg tőlem, hogy szívműtött és daganatos beteg vagyok.Túléltem ezt is! Egy véralv.gátlót kaptam műtét után, másnap már Ticlidet vettem be.Kérdésem lényege, hogy műtét előtt kellett volna-e kapjak véralvadásgátlót 10 napi Ticlid kihagyás után? Kinek kellett volna ezt előírni? Altató vagy műtő orvosnak? Ha embóliát kapok ki a hibás? Én, a sok műtéti elözménnyel.van mire fogni.Kérem szíves, őszinte válaszát Azt hiszem már tudom a választ, de kérem erősítse meg. vagy cáfolja.Tisztelettel:Zsoldos Barnabásné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Váróczy László PhD válasza a alvadásgátló témában

Tisztelt Érdeklődő! Ha Ön a trombózis szempontjából valóban nagy rizikójú betegnek számít, nem maradhat véralvadásgátló kezelés nélkül a Ticlid elhagyása után, egyből el kell kezdeni az LMWH injekciót. Ennek előírása elsősorban az altatóorvos feladata.

Kérdés: 2011. november 07., 23:51; Megválaszolva: 2011. november 12., 11:29
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Hajas sejtes leukémia és oltás
Laboreredmény
Nagy lehet a baj?
Vérkép eredmény
Tisztelt Doktornő! Fél évente elszoktam menni egy általános labor vizsgálatra. 4 érték kivételével minden jó lett. Ez a 4 érték a normál...
Fájdalmatlan nyirokcsomó
Tisztelt Doktornő ! 1-másfél éve van egy kb 2 cm átmérőjű nyirokcsomó duzzanat a nyakamnál. Nem okozott eddig panaszt,nem fáj, illetve...