Mi okozhatja?

Jo napot kivanok! 15 eves vagyok asztmas sportolo lany. Nem dohanyzok alkoholt se fogyasztok. Ha van versenyfutas mindig mentem es helyezest is elertunk, igy volt a roplabdaban is minden jo volt mig csak olyan marcius aprilis tajt ha lementem a futotarsammal futni vagy egyedul amint elkezdtem a futast szivfajdalmat ereztem neha szuro neha hasito erzes fogot el a melkasom bal reszen ugy ereztem mintha a szivem szurna ugy aztan egy kis pihenes utan elmult de amikor megint neki estunk ujra elkezdodott nem ertem. A hazi orvosomnak elmeseltem a panaszomat de ugyet se vett ra miszerint csak "novok". Ezutan nem voltak versenyek. Az egyik ejjel olyan szuro erzest ereztem a szivemben es a hatamon hogyha csak egy kicsit is belelegeztem szurt ha megprobaltam megmozdulni de szornyu volt nem birtam fel hivtuk a mentosoket es mivel en probaltam beszelni veluk ezert azthittek hogy hazudok es nem jottek ki korulbelul 10-15 perc utan anyu megitatott egy kis pohar tejjel az megnyugtatta es mar nem fajt. Haziorvosomnak elmondtam ki is vizsgaltak de azt mondtak hogy minden rendben. Olyan nyar vegen mas okokbol korhazba kerultem es az orvos elmondta hogy van egy kis szivzorejjem nem is ertettem hogy mi lehet ez utana neztem nem tunt veszesnek igy nem is foglalkoztam vele. De azutan mindig ha erosen nevetek elkezd szurni a szivem es ha belelegzek annal jobban szur. Nem a kimerultseg az oka mert 10-12 orat alszok mostanaban. Es ha szur mindig ugyanott hirtelen. Ezert akarom megtudni a velemenyet errol. Elore koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza mellkasi panasz témában

Kedves Kérdező!

Érdemes egy kardiológiai kivizsgálást cégeztetni illetve reflux irányába - ez utóbbi akkor van ha a a gyomorsav visszajön a gyomorból a nyelőcsőbe és ez szúró mellkasi fájdalommal járhat, ezt tejivás csillapíthatja, szüntetheti.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2014. december 30., 01:43; Megválaszolva: 2015. január 01., 20:42
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek