• Mitől fáj a szivem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Március 20-án péntek éjjel a feleségemmel lefekvéshez készültünk éjjel fél 2 magasságában és egyik pillanatról a másikra elkezdtem furcsán érezni magam és nem túl erős de zavaró szívfájdalmat tapasztaltam és kicsit szédültem. Emiatt nem is tudtam aludni nagyjából 1-2 órán át még. Aztán ez szűnt egy picit és elaludtam. A hétvégén enyhén éreztem ugyanezt, de nem volt olyan komoly, mint a péntek esti. Ma délelőtt elkezdtem megint érezni a péntek este érzett fájdalmat. Mi lehet ez? Mit tudok ellene tenni? Annyi információ még, hogy péntek este tésztát ettem és fél liter sört ittam meg, nem tudom, hogy számít-e.

        Dr. Molnár Dóra válasza a mellkasi panasz témában

        Kedves Kérdező! A hasi puffadás, reflux is okozhat hasonló panaszokat, de ismételt panasz esetén legalább egy EKG - fizikális vizsgálat mindenképpen indokolt. Nagyfokú rosszullét esetén mentőt kell hívni. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. március 23., 13:05; Megválaszolva: 2020. március 25., 18:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom