Orrsövényműtét...

T.Dr.Nő-Úr! Érdeklődnék mivel gyermekemnek aki 17-éves elmult és orrsővényferdülése van s az orvos javaslatára megkell hogy mütsék kérdezném, hogy altatást lehet-e kérni a mütétkor? Tisztelettel köszönöm válaszát! Mónika.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza orrsövény témában

Tisztelt Asszonyom!

Az orrsövényferdülést akár helyi érzéstelenítésben, akár altatásban is el lehet végezni, de ez helyenként változhat. 17 éves korban éppen a határán van a műtét elvégzésének és a helyi érzéstelenítésre való alkalmasságnak is.

Kérdés: 2011. október 18., 12:46; Megválaszolva: 2011. október 18., 15:30
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Orrsövény ferdülés műtét
Kedves Doktor Úr/Doktornő! Szeretném Önöket az orrsövény ferdülés megműtésének lefolyásával kapcsolatban kérdezni. Úgy tudom, hogy a teljes...
Bűzős tűszentés
Űdc Dr.Úr! Állandó orrdúgúlás, bűzős tűszentés, levertség, néha fejfájás, nátha tünetek, orrsővényt állapították meg, de azt nem...
Orrsövényműtét után nincs javulás
Tisztelt Doktor/Doktornő! 1 év és 3 hónapja műtöttek orrsövényferdülés miatt. Az első pár hónapban éreztem javulást, viszont azóta ugyanúgy...
Lyukas orrsövény
Tisztelt Doktor Úr / Nő! 4 hónapja kauteres vérzéscsillapítás következményeként tűszúrásnyi lyuk keletkezett az orrsövényemen, azóta...
Ha egyszerre van...
Tehát orrsövényferdülés miatt nem kapok rendesen levegőt jobb oldalt, de közben jobb oldalt ott van még az orrpolip, bal oldalt pedig szintén, tehát...