Mütét...........

T.Dr.Nő-Úr! Érdeklődnék mivel gyermekemnek aki 17-éves elmult és orrsővényferdülése van s az orvos javaslatára megkell hogy mütsék kérdezném, hogy altatást lehet-e kérni a mütétkor? Tisztelettel köszönöm válaszát! Monika.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a orrsövény témában

Tisztelt Asszonyom! Az orrsövényferdülést akár helyi érzéstelenítésben, akár altatásban is el lehet végezni, de ez helyenként változhat. 17 éves korban éppen a határán van a műtét elvégzésének és a helyi érzéstelenítésre való alkalmasságnak is.

Kérdés: 2011. október 18., 12:46; Megválaszolva: 2011. október 18., 15:30
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Érzékszerveim a COVID után... :)
Fül-torok viszketés
torokfájás covid idején
Mandulaműtét után
Párnahatású hallásromlás