• 15 éve váladékozik a torkom.Lehet ennek szövődménye hosszútávon?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Nő/Úr! 12 éves koromban elkezdett váladékozni,valószínüleg a mandulám,amiről nem vettem tudomást,miután megszoktam,mert fájdalommal nem jár(t) és a torkom sem gyullad be gyakrabban,mint egy ,,normális" embernek. Szünet nincsen,folyamatosan folyik a torkomban valami,ami színtelen,de a pontos eredetéről fogalmam sincs.Lehet,hogy Ön,mint orvos,azonnal tudni fogja és egyértelmű diagnózist,esetleg kezelést tud javasolni! Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a garat témában

        Tisztelt Uram! Az Ön által leírt panaszok leginkábbis a "postnasal drip" kórképnek felelhet meg, ahol is a váladék eredete az orrgarat vagy a melléküregek, és nem betegség, de civilizációs ártalom. Ennek ellensúlyozására NeilMed SinusRinse orröblítő napi kétszeri rendszeres használata javasolt. Ha 2 hét alatt számottevő javulás nincs, keressen föl fül-orr-gégészeti szakrendelést.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 18., 21:43; Megválaszolva: 2011. április 23., 15:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés