lehetséges?

Üdvözlöm! A kislányom 15 hónapos, kb egy hónap alatt 2x volt fülgyulladása, előszőr a bal gyulladt, a jobb hurutos volt, másodszor elkaptuk az elején, akkor csak a jobb volt erezett! Mindkétszer augmentin duo, plusz antibiotikumos orrcsepp! K3t napja hagytuk abba az antibiot, kontrollon minde ok volt! Most megint ugy látom, mintha nyùkálna a füléhez, de nem sir, eszik, alszik, jókedvü...lehet megint kezd neki gyulladt lenni, vagy csak én kattogok ezen? Lehet hogy ùjból, 3 x is ez legyen?: (Köszónettel

Dr. Zaránd Rajmund válasza középfül gyulladás témában

Tisztelt Asszonyom!

Kezdődhet fülkürthuruttal a középfülgyulladás, ami miatt nyúlkálhat oda a gyerek általános tünetek nélkül is, de lehet a fülpiszkálás más okból is. Aggódni akkor inkább kell, ha a közérzete is rossz lenne.

Kérdés: 2014. december 12., 15:09; Megválaszolva: 2014. december 13., 11:45
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Antibiotikum rezisztencia?
Jó napot! 18 éves lány vagyok, évekig szenvedtem a fenekemen kialakuló pattanásszerű csomókkal.Végül 4 hónapja (december végén) felkerestem egy...
középfülgyulladás
Tisztelt Doktor Nő! Kérdésem unokámmal kapcsolatos. Tavaly többször volt középfülgyulladása, ezért a szakorvos orrmandula műtétet javasolt...
Középfülgyulladás
Tisztelt Doktor Úr! 3 éves kislányomnak szűk egy hónap alatt már harmadszor van középfülgyulladása. Azt mondta az orvos az első nem kezelődött...
Repülés után bedugult fül
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordultam Önhöz, hogy repülés után bedugult a bal fülem. Az előző héten egy kicsit megfáztam. A...
Fülkürthurut
Tisztelt Dr. Zaránd Rajmund! 11 hónapos kisfiamnak állandóan fülgyulladása van. Már 3x szúrták fel a fülét és kéthetente antibiotikumot kapott....