miért szédülök

olyan kérdésel fordulok önhöz hogy állando szédülésem és fülzugasom van van idö mikor elmulik de mindig vissza tér voltam fej mr vizsgálaton teljesen negativ let. fülész doktornál jártam aztmonta keringési zavar lehet a fülemben notropil gyogyszert akart felirni de nem szedhetem mert szoptatos anyuka vagyok. ez a betegségem már három éve fenn áll egy erös fülgyuladás után. szeretném kérni tanácsát hogy hova forduljak. válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza fülzúgás témában

Tisztelt Asszonyom!

Ha az otoneurológiai kivizsgálása is negatív lesz, akkor akár pszichológus segítségét is kérje, mert lehet pszichés eredetű a dolog. Szoptatás befejeztével a Nootropilt majd szedheti, addig próbáljon utánanézni a páfrányfenyő (Ginkgo biloba) kivonatát tartalmazó szereknek. Ilyen pl. a Tebofortan is. Sok folyadék fogyasztása biztosan segíti a tejtermelésben, és a keringésre is jótékony hatású.

Kérdés: 2012. május 07., 11:53; Megválaszolva: 2012. május 07., 15:54
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Éjszakai orrvérzés
orrdugulásom oka?
Torkon piros hólyagok
Miért nincs íz, szag, illat?
Mononukleozis