érdeklődés

Tisztelt doktor! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy év elején volt egy középfülgyulladásom és azóta is kellemetlen tüneteim vannak. voltam fülészeten és megállapították, hogy a fülkürtjeim el vannak záródva melyre írtak fel histisynt tablettát. Elolvastam a betegtájékoztatót és szerepel benne mellékhatásként: heves szívdobogás‑érzés (palpitáció), hirtelen vérnyomásesést okozhat mely sokkhoz, vagy ájuláshoz vezethet A kérdésem az lenne hogy nem okoz e ez a gyógyszer nálam problémát, mert a vérnyomásom így is alacsony 90-100 körüli általában, a pulzusom viszont magas, amire sedafitot szedek. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a mellékhatás témában

Ez nagyon-nagyon ritkán előforduló mellékhatás, a gyógyszert szedők túlnyomó többségénél nem jelentkezik, ez nem akadályozza a gyógyszerszedést, hogy létezhet ilyen mellékhatás. Kövesse az orvos utasításait, ha probléma van, keressen fel orvost.

Kérdés: 2011. december 27., 16:33; Megválaszolva: 2011. december 28., 10:28
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban