Coaxil gyógyszer kiválthat pánikrohamot?

Tisztelt Doktor/nő! Azt szeretném tudni, hogy a Coaxil gyógyszernek kiválthat-e pánikrohamot? Generalizált szorongásra kaptam, napi 3*1, kb. 3 hónapja. Most 2*1 szedek, mert nagyon sokszor rám jön a pánikroham. Kaptam még Eleniumot, ha rám jön a pánik. A tegnapi nap folyamán 2-t Eleniumot szedtem be, mert nagyon rosszul voltam. Izzadt a kezem, szédültem, de nem az igazi szédülés volt, folyton az járt a fejemben, hogy megörülök. Mit tanácsol, mit csináljak? Nagyon sokat sírok, mert félek, hogy tényleg megörülök. Köszönöm válaszát.

WEBBeteg szakértő válasza mellékhatás témában

Kedves Kérdező! A Coaxil konkrét pánikrohamot nem, de szédülést, nehézlégzést, szívdobogásérzést, remegés és izzadást okozhat. Annyit kellene tennie, hogy visszamegy a pszichiáteréhez, elmondja neki a panaszait, és lecserélik a gyógyszert valami másra.

Megválaszolva: 2011. november 14.

Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség

Farmakológia, gyógyszerérzékenység,...
Farmakológia, Dr Zsuga Judit neurológus és klinikai farmakológus segítségét szeretmém kérni, ha lehetséges, mert elsősorban gyógyszertannal,...
Naponta hány mg kinin szedése...
Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! Szeretném megtudni, hogy mekkora az a maximális kinin, mennyiség naponta, ami nem okoz mellékhatásokat? Köszönettel: Z. J.
Érdeklődés
Tisztelt doktor! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy év elején volt egy középfülgyulladásom és azóta is kellemetlen tüneteim vannak. voltam fülészeten és...
Mellékhatások pszichiátriai...
Kedves dr.úr/nő! Meg szeretném kérdezni miért van az, hogy mellékhatások vannak a gyógyszerktől kaptam Pszihiátrián Miagent 30 mg.-os fél kellett este bevenni...
Gyógyszer mellékhatások
Neurologiai probléma. Kaptam rivotril 0, 5mg és ripedon 2 mg movalis 15 mg. Rohamokat és görcsöket okozott. Beszéd és mozgás probléma volt ájulás is volt. 5...
Trexán mellékhatás
RA-ra Trexánt szedek heti1x7 db 2, 5 mg... 3 részletben) és másnap rossz a gyomrom, émelygek, hányingerem van. Van-e erre valami ellenszer, nem, Dedalon,...