• Trexán mellékhatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        RA-ra Trexánt szedek heti1x7 db 2, 5 mg...3 részletben) és másnap rossz a gyomrom, émelygek, hányingerem van.

        Van-e erre valami ellenszer, nem Dedalon, hanem, ami védi a gyomrot?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mellékhatás témában

        Tisztelt KÉrdező!

        Ilyenkor gyomorsavcsökkentőt szoktunk ajánlani, de nem biztos, hogy megszűnnek a panaszok. Ha tartósan fennállnak, akkor más terápia jön szóba, vagy a Trexannak van injekciós formátuma, amitb ilyenkor meg szoktunk próbálni!


        Kérdés: 2010-02-01 14:48:44; Megválaszolva: 2010. február 01., 14:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: