• Mikor kezdhetem el újra a fogamzásgátló szedését?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy szeretném újra elkezdeni a Cerazette fogamzásgátlót azonban ez egy kicsit komplikált helyzet úgy érzem. 4 évig szedtem a Rezia nevű készítményt de kiderült, hogy nem szedhetem csak a Cerzazettet Leiden mutáció miatt. 6 hónapot végig szedtem azonban véget ért a párkapcsolatom így abba hagytam már 2 hónapja. Azóta nem volt menstruációm ( a cerazette alatt sem csak az első 2 hónapban volt megvonásos vérzésem) . Azonban szeretném újra elkezdeni, mikortól lehetséges? Várjam meg míg megjön újra a menszeszem vagy elkezdhetem bármikor? Mivel nem teszek rosszat a szervezetemnek? Nagyon szepének köszönöm! Tisztelettel: Erna

        Dr. Csősz György válasza a OAC témában

        Meg kell várni a mensesét. Ha még egy hónapot késik jelentkezzen orvosánál


        Kérdés: 2019. július 17., 15:57; Megválaszolva: 2019. július 23., 18:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: