Menszeszzavar

Tisztelt Doktor Úr! 2015.novemberében endometriózissal műtöttek.KÖvetkező hónaptól fogamzásgátló tabletta szedését kezdtem el. 2015. december 25. napján volt az első menszeszem, ekkor kezdtem el szedni az első szem symicia fog.gátlót.6 nap után elmúlt a havi vérzésem, és szedtem folyamatosan a fog.gátlót.majd közben beteg lettem és a fog.gátló szedése mellett antibiotikumot is kellett szednem (azi sandos 250 mg) .11.szem fog.gátló szedése után megjött megint a menszeszem és azóta immár 6. napja folyamatosan menstruálok. Már csak 4 szem fog.gátlóm van hátra és utána megint várnom kéne a vérzést, de én szinte folyamatosan menstruálok.Ez meddig normális? VAgy hormonálisan összezavarodott a szervezetem? MIkor menjek el vizsgálatra vagy várjak és szedjem folyamatosan a fog.gátlót? Remélem érthetően írtam le a problémám és tud nekem pár szót biztatásként mondani.Segítségét nagyon köszönöm. Judit

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Judit!

Természetesen a pluszba szedett antibiotikumtól megváltozott az OC hatása. Ha ez így marad, vizsgálat szükséges és konzultálni a nőgyógyásszal, hogyan folytassa a szedést. Esetleg Visanne szedés szóba jön az eosis miatt.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 12., 12:59; Megválaszolva: 2016. január 19., 16:39
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Antibiotikum + fogamzásgátló +...
December óta szedem a Lindynette 20 mg fogamzásgátló. Július 2-től egy hétig (július 8ig) antibiotikumot (Moxibiot) kellett szednem, mivel a...
Abbahagyott fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Szeptember 25-én jött meg az eredmény, hogy heterogén Leiden mutációban érintett vagyok. Miután kiderült, konzultáltam...
Zinnat 500 Jangee0, 2
Tisztelt Doktor úr! Zinnat 500-at kellett volna szednem 5 napig napi kettőt (10 szem) 6 szem után kiderült hogy allergiés vagyok rá, semmi komoly...
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a fogamzásgátló tabletta (nem hasmenés) csak a normálisnál hígabb vagy a normális...