Később bevett tabletta

Kedves Doktor Úr! Múlt hét pénteken elfelejtettem bevenni a 3. heti első tablettámat, este 9 órakor szoktam. Azonban másnap reggel amint eszembe jutott, fél8-kor, pótoltam. Így nem telt el 12 óra. Mistralt szedek. A betegtájékoztató szerint a 12 órán belüli pótlás belefér. A következő tablettákat már rendes időben vettem be, hétfő este mégis arra lettem figyelmes, hogy enyhe, minimális barna folyás jelentkezett és ez a mai napig (szerda) tart. (nagyon minimális mennyiség, pettyező és késő délután fordul elő) Kérdésem az lenne, hogy a később bevett tabletta ennyire megbolygathatta a hormonrendszert? És hogy ez normális-e? Már csak 2 tablettám maradt a levélen, megtartsam a 7 napos szünetet vagy kezdjem el rögtön a következő levéllel? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

Ez így rendben van, szedje tovább a megszokott rendben

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 06., 21:18; Megválaszolva: 2016. január 12., 11:09
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Antibiotikum + fogamzásgátló +...
December óta szedem a Lindynette 20 mg fogamzásgátló. Július 2-től egy hétig (július 8ig) antibiotikumot (Moxibiot) kellett szednem, mivel a...
Abbahagyott fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Szeptember 25-én jött meg az eredmény, hogy heterogén Leiden mutációban érintett vagyok. Miután kiderült, konzultáltam...
Zinnat 500 Jangee0, 2
Tisztelt Doktor úr! Zinnat 500-at kellett volna szednem 5 napig napi kettőt (10 szem) 6 szem után kiderült hogy allergiés vagyok rá, semmi komoly...
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a fogamzásgátló tabletta (nem hasmenés) csak a normálisnál hígabb vagy a normális...