Mekkora a valószínűsége hogy terhes?

Tisztelt Doktor Úr/Nő Barátommal együtt voltunk és a dolgok végeztével észrevettük hogy elszakadt az óvszer. Mindezek után történt egy második aktus és akkor is a hasonló történt. Mind a két esetben belém élvezett. Másnap felírattunk egy escapelle esemény utáni tablettát amit körülbelül 20órán belül be is vettem (3napja). Nagyon nyugtalanok vagyunk mind a ketten, a mellékhatások közül csak a hányinger és a hasfájást tapasztaltam. Az érdekelne hogy amiatt hogy kétszer is megtörtént nagyon sokkal nőtt e a terhesség kockázata és hogy még így is van e (és ha igen körülbelül mennyi) esélye annak hogy ezt megúsztuk. És hogy milyen tüneteket kellene tapasztalni amik jelezhetik hogy a tabletta hatásos volt. Kérem segítsenek mert nagyon meg vagyunk ijedve.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza a esemény utáni tabletta témában

ha egy hónapon belül nincs vérzés jelentkezzen orvosánál. Valószínűleg egyébként nem terhes.

Kérdés: 2014. január 08., 17:15; Megválaszolva: 2014. január 10., 12:16
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol