Mekkora a baj?

Tisztelt doktor ur/no! 24 eves vagyok.hetvegen volt egy nagyon meggondolatlan lepesem ezzel kapcsolatban lenne par kerdesem.egyutt voltam egy ferfival akinek mar par lany megfordult az agyaba es sajnos ugy sikerult a dolog hogy nem vedekeztunk aktus kozben megzavartak minket igy az egesz nem tartott tovabb 2percnel epphogy elkezdtuk.am amikor hazaertem eszrevettem hogy elojatek soran egy apro horzsolas lett a nagyajkam szelen.tudom hogy nagy felelotlenseg volt az is tudom mennyi mindent el lehet igy kapni kerdesem pedig az lenne mekkor az esely hogy ha esetleg o HIV beteg en is az leszek akkor is ha o kozeleben sem volt annak hogy ejakulaljon tehat csak azzal az elovaladekkal kerulhettem kontaktusba, kerem segitsen azota aludni sem tudok mert tudom csak 6 het mulva adhat a teszt megbizhato eredmenyt de addig belebolondulok a bizonytalansgba.valaszat nagyon koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza hiv témában

Kedves Kérdező!

Nincsenek arra vonatkozóan adatok, hogy ezen körülmények bekalkulásával százalékos esélyt lehessen mondani. Az viszont tény, hogy az előváladékkal is átkerülhet vírus, tehát van esély a fertőzésre. Sajnos biztosat csak a vérvételes vizsgálat után lehet mondani,   ezt ki kell várni. Érdemes lesz nemcsak a HIV-re szűrni, hanem az egész STD panelt levetetnie.

Kérdés: 2010. május 18., 12:43; Megválaszolva: 2010. május 18., 12:43
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Lehet poszt-COVID?
Nemi herpesz
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció