• Lehetséges, hogy daganat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot! Petra vagyok körmendről! tegnap óta beteg vagyok, fáj a torkom köhögök náthás vagyok és 37, 5 a testhőm. a nyakamon ma felfedeztem egy dudort...vagyis inkább a nyakamba..anyu azt mondta hogy biztosan a nyirok csomom van begyulladva..de aggodom mert nem fáj..csak ha hozzáérek..akkor is elviselhető a fájdalom...én arra gondolok hogy vmi daganat...vagy nem tudom...a szüleim azt mondják hogy hipohonder vagyok...:( lehetséges hogfy tényleg csak a betegség miatt van ott?... nem tudom lehet hogy már eddig is ott volt csak most vttem észre! félek..:( várom válaszát Tiszteletett: Petra

        WEBBeteg szakértő válasza a nyaki nyirokcsomó témában

        Kedves Petra!

        Nagyon gyakran jelenik meg dudorként a nyakon nyirokcsomó a felső légúti fertőzések esetén, hiszen így reagál a szervezet a fertőző betegségekre, nem kell aggódni emiatt. Amennyiben a panaszok nem szűntek, vagy a kis dudor még hetekig ott marad a nyakon a gyógyulást követően, akkor egy háziorvosi kontrollra el lehet menni.

         


        Kérdés: 2010-02-09 20:21:58; Megválaszolva: 2010. február 09., 20:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: