Hirdetés
      • HIV teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 5 héttel és 2 nappal az utolsó szexuális együttlét után csináltattam laboratóriumi tesztet vénából vett vérből nemi betegségekre. A HIV eredménye negatív lett. A kérdésem az, hogy a 12 hét után érdemes lehet még egy tesztet csináltatnom? Többféle információval találkoztam ugyanis, hogy mikortól biztos a teszt eredménye, és pár helyen ezt a 12 hetes periódust írták. Köszönöm válaszát.

        Dr. Sarkadi Adrien válasza a HIV témában

        Kedves Kérdező! A HIV vizsgálat a vírus ellen a szervezetben termelődő antitesteket mutatja ki, amelyek kimutathatóvá válnak a vérben körülbelül 2-4 héttel a vírussal történt expozíciót követően. Így az Ön által elvégeztetett teszt eredményét hitelesnek tarthatjuk. Tisztelettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus


        Kérdés: 2019. november 22., 22:33; Megválaszolva: 2019. december 02., 09:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! 2 hete nyirokcsomó megnagyobbodással, felső légúti panaszokkal küzdök.A vérvételi eredmények máj eltérést mutatnak.(GOT 268, GPT 351, APH 158, GGT 119, LYKVLL 72, NEUT 26,3, LYMPH 59, LYMPHAB 6,99) A leletre ráírták:...
        Üdvözlöm, egy csodás 9 éves kislány aggódó anyukája vagyok. Kb 1 hetet hurutosan köhogött vasárnap délutánra enyhe láza volt ami 38,5 nél nem volt több. Elesett bágyadt volt hétfőn az orvos (a maternity kids maganklinikara járunk.) nagyon...
        A 2 éves kislányom keddi napon kezdet el hányi szerdára elmúlt utána lázas haménése -volt csütörtökön hasményés egész péntekig semi kedve nincs vágyat ja és zöldes a kakia .ors granulátum van hogyan agyam be neki egyszere vagy apránként
        Tisztelt Doktornő/ doktor Úr! Kislányom még egy éves kora előtt megkapta a Varivax védőoltás első oltását, mert a játszótéren együtt játszottunk egy kisfiúval akiről kiderült, hogy bárányhimlős lett még aznap beoltattam a...
        Kedves Doktornő! 2-es stádiumú szifiliszem van/volt. Kb egy hónapja voltam orvosnál és megkaptam a szükséges injekciót. Látványosan elkezdtek múlni a tünetek hála istennek, viszont foltokban kihullott a hajam még fertőzés miatt és elvagyok...