Dr. Sarkadi Adrien

Dr. Sarkadi Adrien

infektológus
Bemutatkozás:

Dr. Sarkadi Adrien infektológusDiplomám megszerzése után 2011 októberében kezdtem dolgozni a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának Infektológiai- és Gyermekimmunológiai Tanszékén, infektológus rezidensként. Szakképzésem megkezdését követően az osztályos és ambuláns betegellátás mellett bekapcsolódhattam a Tanszéken folyó infekciós immunológiai témájú tudományos munkába is, tapasztalatokat szerezhettem primer immunhiány betegségekben szenvedő betegek gondozásával, ferzőzéses szövődményeik ellátásával kapcsolatban. Szakvizsgámat 2015-ben szereztem infektológiából, ezt követően egy évet töltöttem a debreceni Kenézy Gyula Kórház Felnőtt Infektológia részlegén, majd a DEKK Gyermekgyógyászati Klinika Infektológia Osztályán folytattam munkámat.

2016 októberétől magánrendelés keretein belül is segítem a fertőző betegségben szenvedő gyermekek és felnőttek gyógyulását, kifejezett figyelmet fordítva speciális érdeklődési területem, a nemi- és nőgyógyászati fertőzésektől szenvedő betegek egyénre szabott ellátására.

Weblap címe: intiminfekt.hu
Bejelentkezés:
E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: 0630 346 18 70

Legutóbbi válaszai

Covid oltás és HPV oltás közötti kivárási idő

Kedves Kérdező, a jelenlegi irányelvek szerint bármely COVID vakcina és egyéb védőoltás között legalább 2 hetes időszaknak kell eltelnie. Erre alapozva felesége valóban megkaphatja az oltást a munkahelyén, a 2 hetes kihagyás után. Üdvözlettel.

Mi lehetett ez a tünet?

Kedves Kérdező, nem merül fel semmiképpen Guillain-Barré szindróma, az egész más jelenség., De az oltások nagy része után természetes reakció az izomfájdalom, igen gyakorta nem csak az oltás helyén. Üdvözlettel.

Melyik vakcinat kaphatom

Kedves Kérdező, az Ön felmerült kérdéseit véleményem szerint ilyen töredék információk alapján nem lehet biztonságosan és körültekintően megválaszolni. Azt javaslom, erre a célra keresse fel gondozó orvosát, esetleg bőrgyógyász, infektológus szakorvost, akik az eddigi tünetek, az epizódok száma, bőrtünetek kiterjedése, gyógyulási...

Hepstitis b

Kedves Kérdező, teljesen esélytelen, hogy gyermeke ilyen módon megfertőződhetett volna. Üdvözlettel.

STD lelet értelmezése/kérdések

Kedves Kérdező, ezek az eredmények teljesen negatívak. Kivételt képez a HSV 1 vírus fertőzés, amelyen a Kérdező korábban már átesett és jelenleg védő antitestekkel rendelkezik ellene. Ezen a vírusfertőzésen 25 éves korára a populáció 90 %-a átesik, így ez egy természetes lelet. A többi kórokozóval Ön soha nem találkozott, az Ön számára csak az...