Sok esélye lehet a HÍV fertőzésnek?

Tisztelt doktorúr! Megérkezett a leletem, ami negatív! Mivel anonim, és csak a jelszót kellett megadni, szeretném megkérdezni, hogy ez hogy is működik? össze nem cserélhették vagy ha mondjuk másnak is ugyan ez a jelszava? ál negativitás lehetséges? periósusos ablakon tul lehet már 6 hét? mennyire biztos Elisa bioMérieux módszerével? Nagyon szépen köszönöm válaszát! Tisztelettel: Aggodalmaskodó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV, AIDS témában

Tisztelt Kérdező!

Álnegativitás ennél a tesztnél nem szokott előfordulni. A hat hét már túl van az ablakperióduson, ennyi idő után már pozitiv eredményt adna fertőzés esetén.

Én még nem hallottam olyan esetről, hogy összecserélték volna más leletével, azért ennél ez szervezettebben működik. Az eredmények is azt mutatják, hogy nem fertőződött meg, efelől megnyugodhat.

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. november 11., 09:47; Megválaszolva: 2015. november 15., 17:01
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?