• Fertőzés orális szex után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! A minap egy "hivatásos" hölgynél jártam, ahol csak orális szex történt. Nagyon megbántam, mert gumi nélkül csinálta. A péniszemen láthatóan nem volt/nincs sérülés, Őt megkérdezve, hogy tud e betegségről, azt mondta, hogy teljesen egészséges. Mégis tartok attól, hogy elkaptam valamit... Ön szerint mekkora az esély bármilyen fertőzés megtörténtére, illetve véradás alkalmával kideríthető-e, (mert ugye ellenőrzik a levett vért) hogy van e valami lappangó dolog a szervezetemben, vagy "muszáj" megvárni a "lappangási időt"? (pl egy AIDS szűrésnél a 6 hetet) Jelenleg minimáli scsípő érzést érzek a nemi szervemben, de ilyen volt már máskor is. Bekentem Pimafrucort kenőccsel, biztos, ami biztos. Köszönöm a válaszát! Üdv, Zsolt

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Zsolt! Elkapható ily módon fertőzés, de ennek esélyét megjósolni nem lehet, akár torokgyulladást okozó baktériumok is okozhatnak ilyen panaszt, de nemi úton terjedő kórokozók is. Ha a hölgy szájában volt seb, ennek esélye nagyobb, így a HIV vírus is átvihető. STD ambulanciát keressen fel egy szűrővizsgálat céljából.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 15., 23:48; Megválaszolva: 2012. február 17., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: