Lehet e HIV fertőzés?

Üdvözlöm! Kb 6 hónapja voltam együtt védekezés nélkül 3 férfivel különböző időintervallumukban (hónapokra bontva) . Január elején influenzaszerű tüneteim voltak, de bőrkiütést/hányást/hasmenést/magas lázat nem tapasztaltam. HIVre utaló tüneteim nem voltak, viszont volt egy nőgyógyászati problémám, ami ugyan negatív lett (Chlamidya szűrés) . Magyarországi patikákban lehet e otthoni HIV tesztet kapni vagy mindenképp menjek el vérvételre?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sarkadi Adrien válasza nemi betegség témában

Kedves Kérdező!

Javaslom, hogy mielőbb kerítsen sort nemi betegségekre kiterjedő szűrővizsgálatra, amennyiben csak Chlamydia tesztet végeztek el Önnél, ez mindössze a potenciálisan megkapható kórokozók töredékének jelenlétét zárta ki. Végeztessen el szifilisz, HPV és HIV irányú szűrővizsgálatot, és a jövőben saját egészségének védelme érdekében legyen körültekintő! Üdvözlettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus szakorvos

Kérdés: 2020. május 09., 10:46; Megválaszolva: 2020. május 13., 16:17
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
extra védekezés óvszer mellé
Tiszteletem doktor úr! Kérdésem a következő, prostituálttal történő aktusnál, óvszer használata mellett, ha bekenem előtte vagy utána magam...
lehetek e nemi beteg
Jo napot doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy a hétvégén voltam egy örömlánnyal aki rendes ápolt tiszta és aktus vége fele élvezés...
Bizonytalanság a menstruáció...
Tisztelt Doktor úr! Elnézést, hogy levelemmel zavarom, tanácstalan vagyok! 28 éves nő vagyok, akinek első menstruációja 11 évesen jelentkezett...
mi lehet ez?
Üdvözlöm dr ur! már egy honapja megjelent egy folt a makkom bal oldalán es most vettem eszre hogy a fitymámon es a hugycsönyilás mellett is nem tudom...