Lehet e HIV fertőzés?

Üdvözlöm! Kb 6 hónapja voltam együtt védekezés nélkül 3 férfivel különböző időintervallumukban (hónapokra bontva). Január elején influenzaszerű tüneteim voltak, de bőrkiütést/hányást/hasmenést/magas lázat nem tapasztaltam. HIVre utaló tüneteim nem voltak, viszont volt egy nőgyógyászati problémám, ami ugyan negatív lett (Chlamidya szűrés). Magyarországi patikákban lehet e otthoni HIV tesztet kapni vagy mindenképp menjek el vérvételre?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sarkadi Adrien válasza a nemi betegség témában

Kedves Kérdező! Javaslom, hogy mielőbb kerítsen sort nemi betegségekre kiterjedő szűrővizsgálatra, amennyiben csak Chlamydia tesztet végeztek el Önnél, ez mindössze a potenciálisan megkapható kórokozók töredékének jelenlétét zárta ki. Végeztessen el szifilisz, HPV és HIV irányú szűrővizsgálatot, és a jövőben saját egészségének védelme érdekében legyen körültekintő! Üdvözlettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus szakorvos

Kérdés: 2020. május 09., 10:46; Megválaszolva: 2020. május 13., 16:17
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt