Nemi betegség esélye

Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Nekem/páromnak sincs semmi tünete, csupán meg szeretném kérdezni, hogy mennyi alapja van félelmemnek? Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, előttem nem élt aktív szexuális életet (legutóbb másfél éve volt együtt egy hölggyel gumi nélkül, a régebbi, összesen kb 6 hölggyel mind óvszerrel) Nekem harmadik partnerem életem során. Mivel fogamzásgátlót szedek, nem használunk óvszert és felmerült bennem a kérdés, hogy a leírtak ellenére nem vagyunk -e kitéve szexuális úton terjedő betegségeknek? Panaszunk nincs egyáltalán. Köszönöm szépen válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza nemi betegség témában

Kedves Hölgyem!

Sajnos vannak olyan nemi úton átvihető fertőzések, amik tüneteket nem okoznak, és akár éveken át is hordozhatják a kórokozókat. Így, mivel a párjának volt védekezés nélküli együttléte korábban (arról nem ír, hogy Önnek volt-e óvszer nélküli együttlét mással), így van rá esély, hogy valamilyen fertőzést átadjanak egymásnak.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2021. október 25., 21:17; Megválaszolva: 2021. november 01., 21:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemiszerv
Néhány pattanás szerű hólyagok jöttek ki a hüvelyem körül és a végbél nyílás felé.. ugy a kettő között valahol.. viszket és néha talán...
Állandóan visszatér a...
Tisztelt Doktorúr/nő! Folytonos panaszaim voltak a hüvelyemre (erős folyás, viszketés, fájdalom...stb.) elmentem a nőgyógyászomhoz, aki azt mondta...
Mit tegyek?
üDVÖZLÖM! a FÉRJEM MEGCSAL, ÚGYJÖTTEM RÁ, HOGY HAZAHOZTA ANEMI BETEGSÉGET. A hÜvelyem égett, csípett, viszketett. Nem is tagadta. Canestennel...
Érdekes lelet
HPV pozitivitás