• hiv fertőzés esélye

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nagyon sok dolgot lehet olvasni az interneten a hív fertőzésről. (De) Tudom erre %-os arány nincs mégis a kérdésem az lenne, hogy mennyi az esély a fertőződésre abban az esetben ha alkalmi partnerről van szó, ( nagy nőcsábász) és megszakításos közösülés történik, illetve ha az aktus elején óvszer nélkül, de a további részében óvszerben történik az együttlét. Fél év elteltével lennének már esetleg tünetek? Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HIV témában

        A HIV fertőzés esélye védekezés nélküli vaginális szex során, a becsült adtok szerint valahol egy ezrelék és egy tízezrelék között van, hiszen függ a fertőző képességtől, a vírusok számától, attól, hogy az esetlegesen fertőzött személynek milyen az állapota. Nincs feltétlenül tünet fél év után, ezért javaslom, hogy csináltasson HIV tesztet, mivel az esély nem nulla a fertőzésre.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 23., 17:26; Megválaszolva: 2012. január 24., 08:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés