Fejfájás, beutaló hiánya

Tisztelt Hölgyem/Uram! A férjemnek már elég régóta problémái vannak a fejfájással, de az utóbbi hónapokban már nagyon aggasztó.Úgy érzi mintha valami nyomná ki belülről a szemeit, a feje tetején egy pont fáj neki, azt is úgy magyarázza hogy iszonyúan nyomja valami.Ilyenkor nagyon rosszul van koordinációs problémái is vannak, hányinger, szédülés. Múltkor az autóban lett rosszul én kaptam el a kormányt és annyi ereje volt hogy lefékezzen. Mi lehet a baj? A háziorvos sajnos nem nagyon hajlik arra hogy beutalót adjon, pedig kérni akarjuk a koponya MR-t, de csak fájdalomcsillapítót kapunk.Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

Kedves Asszonyom!

Ne a háziorvostól kérjenek koponya MR-re beutalót, hanem csak egy fejfájás szakrendelésre szóljon a beutaló. Itt a ideggyógyász eldönti a részletes neurológiai vizsgálat után, hogy milyen irányba szükséges kivizsgálást folytatni. Mielőbb keressék fel az orvost, ha módjukban áll!

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. február 19., 09:40; Megválaszolva: 2010. február 19., 09:40
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?
Fejfájás, migrén, fejgörcs
Jó napot kívánok. 2020.04.17 én volt egy császármetszésem,gerinc érzéstelenítéssel. Nagyon vigyáztam,nagyon odafigyeltem arra h.műtét után...
Tarkó táji fájdalom
Tisztelt Dr Nő/Úr! Az utóbbi időben gyakran érzek erős görcs szerű fájdalmat a tarkóm bal alsó részén,a fájdalom heves erős de csak pár percig...