Inzulin rezisztencia és pajzsmirigy probléma

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Babavállalás miatt indultam el kivizsgálásokon és ellentétes információkat kaptam. Szeretném, ha véleményezné a labor eredményeimet. Januárban TSH 3,259 Cukorterhelés Glucose 0 perc 5,3 60 perc 6,5 120 perc 5,6 Inzulin 0 perc 7,6 60 perc 46 120 perc 49 Ezt követően Mioinozitolt, Indole-3-Carbinolt és szelént kezdtem el szedni pluszban. Júniusban TSH 2,02 Cukorterhelés Glucose 0 perc 5,4 60 perc 5,2 120 perc 6,3 Inzulin 0 perc 5,6 60 perc 40 120 perc 54 Az eredmény előtt voltam Covidos és egy oltást is felvettem, nem tudom, az is mennyire zavarta be a szervezetem. A második eredményemmel felkerestem egy endokrinológust, aki azt mondta, nincs inzulin rezisztencia, rendben találta az értékeket. Viszont számomra furcsa, hogy nem volt meg a cukorgörbe és nem is nagyon kaptam választ, mit jelenthet ez. Letroxot kaptam 25 mg napi adagban. Ön szerint érdemes tovább mennem az inzulin rezisztenciával? Köszönöm előre is a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza inzulinrezisztencia témában

Tisztelt kérdező !

Önnek nincsen inzulinrezisztenciája.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2021. június 30., 19:41; Megválaszolva: 2021. július 19., 17:31
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Visszatérő IR?
Terheléses vércukorvizsgálat lelet
Tisztelt Doktornő/Úr! Szeretném megkérdezni, hogy terheléses vércukorvizsgálatról az alábbi eredményeim jók-e, vagy fennállhat-e valamilyen...
Inzulinrezisztencia
Üdvözlöm! Másfél éve amikor terhes voltam , csináltak nálam terheléses cukor vizsgálatot. Ott az első vérvétel értèke 5,7 lett majd a 120...
Valóban inzulinrezisztencia?
Kedves Rakk Erika Doktornő! Korábban írtam Önnek, amennyiben ez nem IR, akkor Ön szerint semmilyen cukoranyagcsere-betegség nem áll fent? Most...
Okozhatja inzulinrezisztencia a...
Tisztelt Doktornő /úr, A véleményét szeretném kikérni az alábbi cukor / inzulin terheléses vizsgálatom eredményével kapcsolatban. A vizsgálat...