Metothyrin

Tisztelt doktornő! Korábban Basedow-t igazoltak nalam .akkor is túlsúlyom volt..eg grammot sem fogytam csak más jellemző tünettekkel mentem orvoshoz.őleg a szapora pulzus és a tremot miatt.kaptam Metothyrint...igaz nem diétaztam de híztam .....az a kérdésem ha most elkezdek diétázni és edzeni..sikerűlhet fogyni? nagyon szeretnék mert már ettől leszek depressziós.. köszönöm szépen szíves válaszát: Sz.Timea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező!

Erre azért nem tudok önnek egyértelmű választ adni, mert nem tudom hol tart a betegsége. A pajzsmirigy túlműködés kezdetén nem javasoljuk a fokozott testmozgást. Diétázni viszont tud ilyenkor is. Táplálkozzon egészségesen!

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2019. október 27., 07:40; Megválaszolva: 2019. október 29., 19:55
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése