• Metothyrin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő! Korábban Basedow-t igazoltak nalam .akkor is túlsúlyom volt..eg grammot sem fogytam csak más jellemző tünettekkel mentem orvoshoz.őleg a szapora pulzus és a tremot miatt.kaptam Metothyrint...igaz nem diétaztam de híztam .....az a kérdésem ha most elkezdek diétázni és edzeni..sikerűlhet fogyni?nagyon szeretnék mert már ettől leszek depressziós.. köszönöm szépen szíves válaszát: Sz.Timea

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

        Tisztelt kérdező! Erre azért nem tudok önnek egyértelmű választ adni, mert nem tudom hol tart a betegsége. A pajzsmirigy túlműködés kezdetén nem javasoljuk a fokozott testmozgást. Diétázni viszont tud ilyenkor is. Táplálkozzon egészségesen!


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2019. október 27., 07:40; Megválaszolva: 2019. október 29., 19:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: