Inzulinrezisztencia és meddőség

Tisztelt Doktorno/ur! 4 eve vagyok meddonek nyilvanitva. 2012-ben inzulinrezisztenciat allapitottak meg az alabbi ertekekre: -glukoz 4, 8 -glukoz 120-nal 3, 6 -inzulin 3, 8 -inzulin 120-nal 13, 5 Ekkor merkformint kaptam. Majd abbahagytam mert mas azt mondta, hogy nincs gond. Par honapja csinaltam ujat, az eredmenyek: -glukoz 4, 6 -glukoz 60-nal 4, 2 -glukoz 120-nal 4, 4 -inzulin 4, 2 -inzulin 60-nal 37 -inzulin 120-nal 35 Most egy masik orvos is IR-t allapitott meg. Sokszor mutottek cisztak miatt a petefeszkeken, allandoan visszatero endometriozisom van, a lombik sikertelen. A TSH 1, 94, a T4 12, 84, a T3 5, 59. Valoban IR problemam van? A pajzsmirigy megfelelo lombikhoz? Koszonom a valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rakk Erika válasza inzulinrezisztencia témában

A fenteik alapján önnek nincs inzulinrezisztenciája és a pajzsmirigy működése is rendben van. Ezeken nem fog múlni a lombik program sikere.

Dr. Rakk Erika
Dr. Rakk Erika diabetológus, endokrinológus, belgyógyász
Kérdés: 2015. október 30., 22:02; Megválaszolva: 2015. november 01., 22:37
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Visszatérő IR?
Inzulin rezisztencia és pajzsmirigy...
Terheléses vércukorvizsgálat lelet
Tisztelt Doktornő/Úr! Szeretném megkérdezni, hogy terheléses vércukorvizsgálatról az alábbi eredményeim jók-e, vagy fennállhat-e valamilyen...
Inzulinrezisztencia
Üdvözlöm! Másfél éve amikor terhes voltam , csináltak nálam terheléses cukor vizsgálatot. Ott az első vérvétel értèke 5,7 lett majd a 120...
Valóban inzulinrezisztencia?
Kedves Rakk Erika Doktornő! Korábban írtam Önnek, amennyiben ez nem IR, akkor Ön szerint semmilyen cukoranyagcsere-betegség nem áll fent? Most...