pajzsmirigy szemszarazsag izuletfajdalom gyengeseg erötlenseg

Tisztelt Doktornö! 1, 5 eve pajzsmirigy alulmuködesre szedek letrox 50-et 1 darabot helyesen 30 perccel etkezes elött reggelente. 5, 1 köruli volt az ertekem es a TPO 3000 (azt hiszem az a neve) majus es junius körul nem jol szedtem a gyogyszert igy felment 5, 1 re de utana mar jol szedtem es visszament 2, 1re, most erre a haziorvos azt mondta, hogy a 2, 1 ertek nem tökeletes egy 24 eves lanynak es lehet többet kellene szedni a gyogyszerböl. Körulbelul feleve nagyon gyenge es faradt vagyok nagyon fajnak az izuleteim kattogtatom es se gyogyszerrel se voltaren kremmel nem mulik el a fajdalom (hat nyak kar vall) es közben ebben a felevben nagyon sokat pislogtam es ereztem, hogy faradt es szaraz, elmentem a szemeszhez kötöhartyagyulladas van a szememben es azt mondta nagyon szaraz es vekony a szemem es rossz minösegu igy kaptam szemcseppet a kötöhartyagyulladasra es a szaraz szemre is, es mostanaban ezek mellett meg a köldököm is valadekozik. Mi lehet a gond? Mit kellene kivizsgalnom? A 2, 1 pajzsmirigy ertek jo nekem vagy emelni kellene a gyogyszer erösegen? Mitöl lehet, hogy allandoan rosszul erzem magam faradtnak legyengultnek es semmihez nincsen eröm?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező!

A TSH értéke jó, nem kell adagot emelnie. A többi tünete viszont felveti azt a gyanút, hogy autoimmun betegsége egyéb helyeken is megjelenhetett. Immunológus felkeresését javaslom. sajnos akinél egy autoimmun megbetegedés van (mint önnél a pajzsmirigy betegsége) más hasonló típusú betegégre is hajlamos.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2014. december 09., 12:48; Megválaszolva: 2014. december 18., 22:20
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Prolactin és mellékvese
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése
Jód tartalmú magzatvédő vitamin
Pajzsmirigy antitest érték