Mi lehet a probléma?

Igazából egyből a lényegre térnék. Mostanában nem nagyon tudok az éjjel aludni, szinte csak 1 órát maximum. Nem tudom miert. És azt is észrevettem, megjelenése azonos azzal a nappal amikorolt nem tudok aludni, hogy hiába eszem akkor is éhes maradok, és egyszerűen már nagyon zavar. Valamint hőemelkedésem is van. De ez még csak egy napon jelentkezett. Esetleg egy olyan kérdés, hogy lehet ez attól, hogy elkapartal véletlenül egy anyajegyemet? szerintem nem függ össze, de azért hátha. A választ előre is koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza alvászavar, hőemelkedés témában

Kedves Kérdező!

Az alvásvara az anyajegy elkaparával oly módon függhet össze, hogy ez utóbbi szorongást okoz. Az egy napja jelentkezett hőemelkedésnek nincs jelentősége. Az éhségérzetét alkati tényező, előzetes nagyobb fizikai megterhelés, korábbi súlyos betegség, esetleg fogyás is okozhatja. Ha viszont az esti órákban étkezik bőségesen, az okozhatja alvászavarát is.

Kérdés: 2012. október 26., 22:42; Megválaszolva: 2012. október 29., 12:19
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Láz, de mitől
Udvozlom.32eves no vagyok.Februarban volt joindulatu mell daganatom amit ki is mutottek.Fibrodemona volt. Most megint van ketto joindulatu elvaltozas ugyan...
Ébredési zavarok, koncentrációs...
Jó napot kívánok! Rengeteget böngésztem már a problémámmal kapcsolatosan, de így talán biztosabb választ kapok. Mindig is gondot okozott a...
Hajhullás oka
Tisztelt Doktornő! Már 4 éve hullik a hajam. Voltam bőrgyógyásznál, immunológián, nőgyógyásznál. Nem találtak a hajhullásnak okát....
Visszatérő IR?
Basedow tünetek
Tisztelt doktornő! Szeretném megkérdezni hogy a fent leírt tüntek alapján lehet e gyereket vállalni tovabbá mennyire súlyos az...