• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dorktor nő/úr! Panaszom a következő volna. 1-2 hónapja észre vettem, hogy (nem minden esetben, de elég sűrűn előfordul) a székletemben sárgás nyálkás váladék. Nincs székrekedésem, se hasmenésem, továbbá semmi hasi fájdalmam.Nem szedek semmilyen gyógyszert. Orvosnál még nem voltam, mert eddig nem tulajdonítottam neki túl sok fontosságot. Mire utalhat? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a nyálkás széklet témában

        Kedves Kérdező! Lehet, hogy nem kóros az eltérés, de lehet epe, vagy okozhatja a bélnyálkahártya gyulladása stb. is. Várjon még, de ha nem szűnik, vagy új tünet jelentkezik, érdemes gasztroenterológushoz fordulni.


        Kérdés: 2012. március 20., 13:40; Megválaszolva: 2012. március 21., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: