• Nyálkás székletet mi okozhat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Doktor Az utóbbi 3 hétbe észrevettem hogy valami nyálkás hurutos valami van a székletembe vagy nem is kell hozzá széklet anélkül is elöfordul. Mi lehet ez? Segitségét elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a nyálkás széklet témában

        Amennyiben kevés mennyiségű nyálka van, ami nem véres, ez természetes jelenség is lehet, ez esetben probiotikum kúra, bő folyadék javasolt, és sok rost. Ha a nyálka bő, esetleg véres, mielőbb keressen fel gasztroenterológust!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2012. január 16., 20:02; Megválaszolva: 2012. január 17., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció