Hirdetés
      • Végbélrepedés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő! 2 hete észleltem székeléskor, hogy szúró fájdalommal érkezett...nem volt éppenséggel lágy a széklet sajnos... A wc papír utána kicsit véres volt, friss piros, megijedtem, ezért megvizsgáltam, hogy csak a papír olyan e, vagy a székletem is. A székletemben nem volt vér...többen mondták, hogy valószínűleg berepedt a végbelem, a kemény széklettől és az erölködéstől.... Azóta nem vérzik, de olykor olykor mikor keményebb a széklet, érzem h feszül egy picit, de nem vérzik abszolut! 1 hete eszek Jutavit multivitamint, és azt vettem észre azóta keményebb a székletem, lehet attól? most abbahagytam....KÉrdésem, hogy nagyon meg kell-e ijednem ettől a dologtól, vagy majd szépen begyógyulnak a repedések ha az...ülőfürdőtől meg ilyenek...?! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a végbélrepedés témában

        Tisztelt Kérdező! Az egyszeri alkalom sem kivizsgálást, sem komolyabb kezelést nem igényel. Figyeljen oda az elégséges folyadékfogyasztásra, alkalmazzon probiotikus kúrát. Panaszos időszakban szedjen székletlazítót és minden nap mozogjon fél órát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 27., 10:28; Megválaszolva: 2012. január 30., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: