Végbélrepedés kezelése kismamánál

Tisztelt Doktor Úr! 21 hetes kismama vagyok és első gyermekünket várjuk. Sajnos végbélrepedéssel küzdök (orvosi vizsgálat alapján! ) , amit a terhesség előtt használt kúppal és krémmel nem kezelhetek. Bephantennel és Neogranormonnal próbáltam kezelni, de sajnos a fájdalom és a vérzés időről-időre visszatér. A kérdésem az lenne, hogy most mi lenne a megfelelő kezelés, illetve az, hogy a bephanten és a neogranormon nem lehet e káros a magyzatra, ha néha belülre is kentem! Köszönöm a válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Somorjai Attila válasza végbélrepedés témában

Tisztelt Kérdező!

Az említett krémeket lehet alkalmazni, nincsen a babára káros hatással. Ha ilyen nehezen gyógyul, proktológus szakorvoshoz kellene fordulni.

Tisztelettel. Stehlich Gábor

Kérdés: 2013. március 06., 13:13; Megválaszolva: 2013. március 13., 09:47
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Rectum repedés
Kedves Segítő! 20 éves lány vagyok, érdeklődni szeretnék, hogy mit tehetnék, ha a végbelemnél minden egyes székletürítéskor felszakad egy...
végbélrepdés gyógyitása
Tisztelt Doktornő! Segitségét szeretném kérni, a betegségemmel kapcsolatosan.Januárban volt mióma műtétem és azóta nem rendeződik a székletem...
Végbélrepedés
Tisztelt doktor Úr/Nő Már régota szenvedek végbélrepedéstől. Az első alkalommal voltam orvosnál aki diagnosztizálta nálam. Azóta vannak...
véres széklet
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már lassan egy éve, hogy véres a székletem. Voltam proktológián, ahol megállapították, hogy végbélrepedésem van....
Végbélrepedés 2
Pár hete éles, szúró érzést észleltem, a wc papír kicsit véres lett...utána a fájdalom fenn állt egesz nap...1 hét után elkezdtem bepanthennel...