• Térdficam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő,Dr.Úr! olyan panasszal fordulnék önhöz és tanácsot is szeretnék egyrész kérni, hogy lassan már 4 éve mind a bal mind a jobb térdem kificamodik rendesen mind a kettő térdem volt műtve atroszkópiával az orvos azt mondta hogy a térd kalács egy fészekben mozog , de nekem nincs ilyen fészek amiben mozogna és ezért ficamodik ki. Most Svédországbn dolgozom és újra kificamodik a térdem. Azt szeretném kérdezni hogy mit tehetnék h nefordúljon elő soha többet.vagy milyen műtétre lenne szükségem.?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térdficam témában

        Elmondása alapján Önnek térdkalács stabilizáló műtétre lenne szüksége. Ebből több féle is van, az anatómiai sajátságok alapján döntjük el, hogy melyiket használjuk. Azt tanácsolom, amint lehetősége van keressen fel egy ortopédiai osztályt, vagy klinikát, ahol végeznek ilyen műtétet és beszéljék meg a részleteket kezelőorvosával. Addig is viseljen térdrögzítőt és kerülje a hírtelen irányváltoztatással járó mozdulatokat.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 05., 01:45; Megválaszolva: 2011. március 08., 00:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés