Szükséges lehet a műtét?

Tisztel doktornő/doktor úr! A lányomnak kificamodott a térde de de vissza is ugrott a helyére.elmentünk orvoshoz ahol elkűldék röntgenre majd felvágott gipsztokot írtak fel és véralvadás gátló injekciót mind ketőt 4 hétre. Aznap nem mondtak semmi konkrétan, azt mondták másnap menjünk vissza ott pedig csak azt mondták h valamilyen szalag ha jól vettem ki a doki szavaiból akkor a kereszt szalag szakadt el de konkrétan nem mondták csak hogy akár műtétre is kerülhet a későbbiekben a sor. A kapott papíron pedig státusz ként az áll hogy: járóképes, a bal térd izületben jelenleg minimális fluidum tapintható, exandálni tud.oldal instabiliási jel nincs.flexio 0/100fok. Lachmann: neg. Ű Dg.: st. post.luxationem patellae l.s Diagnózisként pedig: M238 a térd egyéb belső zavarai. Konkrétan arra lennék kíváncsi hogy szükséges e a műtét? vagy hogy mi van a lányom térdével, és mire kell számítani a továbbiakban? Válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Emineo Egészségügyi és Baleseti Központ - Dr. Knoll Zsolt válasza a térdficam témában

Kedves Levélíró! A leírása alapján csak egy ortopédiai kontrollvizsgálat után lehet biztos döntést hozni az esetleges műtétről.Ennek érdekében térdsebészeti rendelésünket is felkeresheti. www.emineo.hu

Kérdés: 2014. április 06., 17:26; Megválaszolva: 2014. április 23., 16:32
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma