A fejet ért ütés következményei.

Tisztelt Doktornő, Úr! 2 és fél hete ütés érte a fejemet kissé bal oldalt, a tetején. A padlás ajtó a huzattól rácsapódott. Eszméletvesztés nem volt, csak fájt, de el is múlt 10 perccel utána, púp sem alakult ki. Csak nehezebben kaptam levegőt. Orvoshoz nem mentem, mert semmilyen külső sérülés nem volt, és a fájdalom is elmúlt utána. Azóta nem volt fejfájás, kisebb nyomást néha éreztem a fejemnél, de nem jellemzően azon a területen, ahol az ütés érte. Viszont pár napja gyakrabban szédülök, nyomottabbnak érzem magam, ami eddig nem volt jellemző, és néha enyhébb légzésnehézség is kialakul. Semmilyen gyógyszert nem szedek, várandós sem lehetek. A kérdésem az lenne, hogy ez kapcsolódhat e a fejet ért ütéshez?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza fejsérülés témában

Tisztelt Érdeklődő!

A nehézlégzést semilyen körülmények között nem okozhatja a koponyasérülés, így remélem, az Ön esetében ez csak a félelemtől, szorongástól van. Ebből kifolyólag valószinüleg a többi panasza is.

Egy koponyasérülés követlezményei általában az első 24 órában alakulnak ki és okoznak elég egyértelmú panaszokat és tüneteket (fejfájás, szédülés, tudatzavar, a pupillák közötti méretkülömbség) .

Remélem, ez megnyugtatta. Ha mégsem, akkor forduljon háziorvosához!

Kérdés: 2012. május 12., 14:22; Megválaszolva: 2012. május 14., 12:10
Kérdések és válaszok: Elsősegély, sérülések
Csípőtörés
lábsérülés
Lább forrázás
Nyakcsigolyatörés
Homlok sérülés