Szteroid

Tisztelt doktor nő! Az lenne a kérdésem, hogy mért van az, ha szteroidot szed valaki akkor véreset vizel, és az lenne a kérdésem igaz az, hogy ha abbahagyom a szteroid kúrát ugyan oda visszaesik a tömegem, és leenged a karom vagy marad meg belőle. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Felszeghy Enikő válasza a szteroid témában

Kedves Kérdező! A steroid szedése és a véres vizelet nem feltétlenül függ össze, mindenképpen érdemes megmutatni a vizeletet háziorvosnak, és néhány alap vizsgálatot elvégezni az ok kiderítésére. Emellett azonban nem szerencsés az izomtömeget doppingolással növelni, mert mellékhatásai lehetnek és a gyógyszer szedésének elhagyása természetesen a "jótékony" hatások csökkenésével is jár.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2010. szeptember 12., 20:38; Megválaszolva: 2010. szeptember 15., 21:23
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem