Teherbe esés

Tisztelt Doktor Úr! Én egy 28 éves rendszeresen sportoló nő vagyok. Pár hónapja anabolikus szteroidot próbáltam ki a sportból kifolyólag, és mellette szedtem fogamzásgátló tablettát is, amelyet azóta abba hagytam. Jelenleg nem szedek semmit. Olyan kérdésem lenne, hogy normális e, hogy nincs menstuációm azóta (kb 5 hónapja)? Fogok e menstruálni bármilyen gyógyszer szedése nélkül? Valamint ha újra szednék szteroidot mellette teherbe lehet e esni? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Nikolett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a szteroid témában

Kedves Nikolett! Valószínűleg endokrinológiai oka van az elmaradt menzesznek. Semmiképpen nem javaslom, hogy a folyamatos szteroid használat mellett essen teherbe. Endokrinológiai konzultációt javasolnék. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. szeptember 25., 14:59; Megválaszolva: 2015. október 13., 17:15
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés